Monday, March 27, 2017

Kusettajia eli maahanmuuttoa / turvapaikkaturisteja ei pidä rahoittaa eikä tukea. Yrittämisen edellytyksiä on heikennetty mustan tulevaisuuden tuonnilla keskuuteemme

Kusettajia eli maahanmuuttoa / turvapaikkaturisteja ei pidä rahoittaa eikä tukea. Yrittämisen edellytyksiä on heikennetty mustan tulevaisuuden tuonnilla keskuuteemme. Ko islamistit terroritaustoineen nostavat turvallisuuvajettamme verotustamme, samoin epäluotettavuus tilauksiin ja toimijoihin on lisääntynyt. 

Siksi vain käteisellä toimiminen on Suomessa järkevää. Muuten toimien, samoin kuin 14 vrk maksuajat rahoittavat vain ylisuurta pankki- ja perintäkoneistoa, sekä aiheuttavat luottotappioita yrittäjille. 

Tee sinäkin hyvä päätös. Tilauksia vain käteisellä. Eräpäivä heti kun saavut paikalle. Pankkeja mätinä byrokraatteina turhine kyselyineen ei pivä suosia. Tampereen kuntavaaleissa vaalea ehdokas 666 Tampere 
http://kuntavaaliehdokas.blogspot.fi




 Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere Valkoinen vaihtoehto valkoisen tulevaisuuden asialla 666 ehdokasnumerolla kuntavaaleissa Tampereella 2017.

Pitäkäämme arvot puhtaina:

--------------------------
http://viherrakentamiselle-sijaa-tampereella.blogspot.fi/
--------------------------------